Home » Over mij

Over mij 

 

Vanaf 1999 heb ik verschillende opleidingen en bijscholingen afgerond om mij te blijven ontwikkelen om zo tot een brede professionele aanpak te kunnen komen. Als Sportcoach werkte ik in een aantal sportscholen, waar ik groepslessen verzorgde en fitness training gaf. Als Oefentherapeut Cesar (ook binnen bedrijven) was ik (mede)eigenaar van 3 ondernemingen en behandelde cliënten met verschillende houding- en bewegingsklachten (met en zonder chronische ziekten). Als Verpleegkundige werkte ik in het ziekenhuis en de thuiszorg. Momenteel ben ik nog werkzaam op een revalidatie afdeling als Verpleegkundige. Als Leefstijlcoach heb ik mijn krachten gebundeld en kan ik nog meer de diepte in.

 

Mijn Missie: jou coachen op verschillende gebieden. Het vieren van succes naar succes om zo je eigen kwaliteiten te (her)ontdekken en verder te ontwikkelen. Het gebruiken van verschillende tools hierbij: het COOL traject, Leefstijl Coaching, Personal Training, Health Checks en Workshops. Motiveren, inspireren en actief begeleiden om tot een duurzame gedragsverandering te komen en gezondheidswinst te maken.

 

Mijn Visie: het leven leiden zoals jij deze wil leiden, binnen alle mogelijkheden/beperkingen waarbij jij de regie hebt.

 

Ik ben blij dat ik mijn kennis en kunde kan samenvoegen en versterken als Leefstijlcoach. Dit ben ik, vol enthousiasme, spontaan, een beetje gek en in alle deskundigheid jouw coach.

 

Naast coach ben ik moeder van een dochter van 14 jaar en een zoon van 12 jaar. Ben ik gelukkig getrouwd en houd ik  van dingen ondernemen met het gezin, familie en vrienden. Ook sport ik graag, je kan mij vaak vinden in de sportschool. Daar doe ik aan small group fitness en hang ik graag in de obstacle baan. Daarnaast wandel ik veel buiten met mijn twee honden.