Home » Bedrijven » Workshops en Trainingen

Workshops en Trainingen

 

Al jaren geef ik binnen bedrijven verschillende workshops. Met als doel bewustwording, inzicht en handbare tools krijgen waar je direct mee aan de slag kan. De workshops gaan over voeding, beweging, slaap, gedragsverandering, ontspanning en stres.  Denk bijvoorbeeld aan 'eet ik voldoende', 'bewegen, het nieuwe medicijn' en 'slaap en mijn onregelmatige werk'.

Ook de optimale werkhouding is belangrijk. Hoe stel je je werkplek in, hoe zit, sta en buk je het meest efficiënt tijdens je werkzaamheden en belast je het lichaam op een juiste manier om zo klachten te voorkomen. Zo zijn er tal van onderwerpen die in een uur behandeld worden. De workshops zijn altijd interactief, samen werken we naar het doel. 

 

Een workshop kan ook gezien worden als onderdeel van het teamoverleg, teambuilding of het maandelijkse thema onder het kopje vitaliteit!

 

Trainingen duren langer dan een uur. We gaan intensiever te werk en hebben een groter doel dan inzicht en handbare tools. We werken naar duurzame gedragsverandering en het borgen daarvan.

 

Naast Workshops en Trainingen op locatie is er ook de mogelijkheid tot het volgen van Webinars!

 

Ik kom graag langs voor een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden in kaart te brengen.